Tuesday, 6 December 2011

Nak Duit Secara Percuma ? Hanya Dengan Melalui Email Anda Sahaja !




Assalammualaikum and Selamat Petang Para Blogger's .
okay korang dh nampak tittle aku kat atas kan ? so now aku na bgtaw dgn korang cara na dapat kan duit secara percuma hanya dengan melalui email korang sahaja . aku join pun dari member aku . actually sama je mcm Churp Churp , Nuffnang , Heartbeat or whatever lah . tp yg nh dia akan bgtaw berapa orang dh LIKE and berapa orang yg DAFTAR melalui korang . Tp nh just klik LINK yg dia akan bg nanti . dia akan bgtaw semua kat sana . and bila dh sampai RM70 korang dh bole cash out dh duit tuh . just bagi no akaun korang . semua ada kt sana dh kt profil tuh .


Kalau korang amek yg PERCUMA korang akan dapat RM0.10 seorang . cuba 50 orang yg klik LINK korang ? and if korang ahli BIZ sorang yg klik LIKE dapat RM1 . so if 50 orang yg klik dh berapa korang dapat ? ta susah pun . korang just post kt mana-2 link yg akan di bagi nanti . then bila orang yg daftar melalui LINK korang  yg diorang klik kt sana akan bertambah jumlahnya . if korang ta faham meh tengok aku punya EmailDuit . baru je aku daftar td .



klik gambar tuh if na lebih jelas .


kalau korang na daftar meh masuk SINI and dh daftar log in guna email and pasword yg korang guna untuk daftar tadi . kalau korang na tengok jumlah duit korang tuh klik STATISTIK kt tab atas . tp just tengok yg kaler hijau je . yg kaler kuning tuh berbayar taw . so abaikan . kalau dh mencecah RM70 korang cash out lah . diorang akan bank in kan . if ta faham meh contac aku kat FaceBook .

Thanks For Reading My Entry :)

4 comments:

♥Lady Ainaa♥ said...

wow!!!! terjamin ke ni??? cam best jew...huhuhuh

Hitting ur blog dear, hit back key...

saveqmm said...

haha..ok nice one...

tapi macam malas sikit la mau buat..eheheh

Lexys Xeslly said...

Ainaa : yupz . terjamin and qaqa dh baca testimoni memang ramai yg dh join . memang best . qaqa baru je join dlm sejam lebih dh dapat RM7.80 .

Lexys Xeslly said...

Saveqmm : alaa join je lah . senang je kot . just pomot link yg di bagi then tgok brapa ramai yg like and brapa bnyk duit yg awak dh dapat .

Post a Comment

Cukup satu komen pon jadi lahh :)
cukup-2 makan lah kata kan .