Wednesday, 22 February 2012

ツ 1 Month No Hapdet ツ

Assalammualaikum Everibadii :)


Hi korang . sihat tak ? muahahahaaa . dah lama tak hapdet blog nii taw .
 tak terlayan suda dia . haha . nasib baik dia tak merajuk . ish-3 .
 jahat sungguh owner ni kan . kehkeh . bukan jahat lah . 
just tade mood cus tak design lagii blog nii . 
now dah design tukar colour apa semua baru ada mood nak hapdet . 
Hampir sama je design blog ni dgn 1st blog aku .
sebab malas nak guna blogskin . nk taip itu ini lagii . meme malas lah jawabnya :)


So now aku nak follow para blogger pulakk .
baru seratus lebih follower aku . kesian kan ?
muahahahaa . tape utamakan 1st blog dulu cus nak capai 1K sudah . weewiiitt !


Sarikata Oleh : Nad Xeslly II


Thanks For Reading My Entry :)

2 comments:

millerJ said...

Hehe.. jesse jenjalan dan follow sini... lawa blog akak :)

rayscrew said...

mmg cntk blog ni

Post a Comment

Cukup satu komen pon jadi lahh :)
cukup-2 makan lah kata kan .